Skip to main content

Grafische vormgeving

Voor het karakter van uw bedrijf

Een goed grafisch ontwerp is de jas van uw onderneming. Die uitstraling moet aanvoelen en passen als een maatpak. Een goede vormgeving, zoals een huisstijl, is immers belangrijk in de presentatie naar uw relaties en is vaak het eerste contact. Kortom, wilt u hip, degelijk of zakelijk voor de dag komen? Dan kan Indiebolt u helpen, wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpt van logo’s, huisstijlen, visitekaartjes, flyers, brochures en nog veel meer.

Bij Indiebolt hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van grafische vormgeving. Wij zorgen ervoor dat onze klanten niks tekortkomen en worden voorzien van een uitstekende service. Alles wordt uitvoerig tot in detail uitgewerkt en het uiteindelijke product zal voldoen aan al uw wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent! Hieronder staan enkele voordelen die u krijgt wanneer u kies voor Indiebolt.

Op maat gemaakt
Al onze ontwerpen worden voor u op maat gemaakt, we beginnen het ontwerpen vanaf een leeg vlak. Hierdoor weet u zeker dat u een uniek ontwerp ontvangt wat speciaal voor u ontworpen is.

Snelle levertijd
Omdat u het ontwerp natuurlijk zo snel wilt gebruiken, zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen al het eerste ontwerp ontvangt. Hierop kunt u dan feedback geven, zodat wij uw ontwerp volledig naar uw wensen kunnen aanpassen.

Zelf eigenaar
Bij oplevering krijgt u alle bronbestanden toegestuurd, waardoor u gelijk de eigenaar wordt van alle ontwerpen wordt, zodat u deze gemakkelijk en wijzigen of laten drukken bij een drukkerij.

Altijd tevreden
U betaalt bij ons pas achteraf, nadat u aangegeven heeft 100% tevreden te zijn met het geleverde werk. Wij gaan door met werken tot dat u zegt dat het ontwerp ‘’perfect’’ is.

Veel verschillende producten,

allemaal scherp geprijsd.

Hieronder vind u een prijzenlijst voor de verschillende grafische diensten die wij aanbieden. Mocht u een wens hebben die er niet bijstaat, dan kun u altijd contact met ons opnemen en wellicht kunnen wij u toch verder helpen.

Professioneel logo ontwerp, het gezicht van uw onderneming

Slechts (€69,-)

Huisstijl ontwerp, visitekaartje, briefpapier en een enveloppe.

Slechts (€129,-)

Professioneel visitekaart ontwerp, laat een goede indruk achter

Slechts (€49,-)

Brochure ontwerp, het perfecte marketingmiddel

Slechts (€199,-)

Flyer ontwerp, een korte maar krachtige boodschap

Slechts (€149,-)
MEER DAN 80+ TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Interesse? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN