Skip to main content

Reviews, ervaringen & beoordelingen

Enkele reviews en beoordelingen van onze klanten

Wij vragen alle klanten om een review over onze samenwerking achter te laten. Hieronder vindt u enkele ervaringen van onze klanten.

Gemiddelde beoordeling

5 sterren

4.8 Sterren op basis van 24 Beoordelingen

5-stars

Plezierig samenwerken met Indiebolt! Ze denken mee, en zijn flexibel. Het proces van een nieuwe website en huisstijl maken is prima verlopen. Echt top!

– Linda Westerveld

5-stars

De samenwerking met Indiebolt was geweldig, erg duidelijk en behulpzaam. Ook wanneer er later problemen waren werden we erg professioneel geholpen en onze site is uiteindelijk erg kleurrijk en mooi geworden. een genot om mee te werken.

– Anne Jacobs

5-stars

Indiebolt bouwt niet alleen prachtige websites voor een meer dan schappelijke prijs! De (na)service is ook uitstekend en zeer klant vriendelijk ! Bent u voornemens een website te laten maken dan wel te vernieuwen beveel ik Indiebolt ten zeerste aan!

– Gabrielle Wever

4-stars

Indiebolt is een gestructureerd bedrijf die voor een klein bedrag toch een website kan realiseren met alles erop en eraan. De communicatie is goed en de afspraken worden nagekomen. Wij bevelen het zeker aan.

– Pascal Janssen

5-stars

Wij wilden met onze site een specifieke, professionele uitstraling. Het team van Indiebolt heeft dat heel goed opgepakt. We zijn dan ook erg tevreden met het uiteindelijke resultaat!

– Peter Egmond

4-stars

De samenwerking is zeer goed bevallen en hoop dat we de zakelijke relatie lang mogen voortzetten. Indiebolt is enorm klantgericht en denkt gevraagd en ongevraagd mee en geeft advies om de site’s performance te verbeteren. Ze verdiepen zich in uw situatie en dankzij WordPress is de inhoud van onze website eenvoudig up to date te houden. Al met al een zeer tevreden klant.

– Dorien Kuijs

5-stars

Zeer prettig werken met Indiebolt door de korte lijnen. Snel en to the point wat ons zeer goed is bevallen. Ook wij worden een lopend visitekaartje voor Indiebolt.

– Margreet Schuurman

5-stars

Alles verliep perfect. Door het aanleverformulier was het makkelijk en overzichtelijk om alle informatie voor de website aan te leveren. Ook gaven ze goed advies en stond onze website snel online.

– Wesley Veenhuist

5-stars

Indiebolt is een voor nieuwe klanten laagdrempelig bedrijf, dat transparant is in de voorlichting en een goede kwaliteit/prijsverhouding heeft. Je raakt als klant niet ondergesneeuwd in de eindeloze mogelijkheden van lay-out en technieken om een goede website te maken. Door een goed overzicht van keuzemogelijkheden te bieden, kan juist gemakkelijk een bij je bedrijf passende website gevonden worden. Ook de persoonlijke aanpak maakt het regelen van een website eenvoudiger dan je denkt.

–  Marine van ’t Wout

5-stars

Een professioneel bedrijf. Naar aanleiding van diverse vragen kreeg ik altijd spoedig een vriendelijk en service gericht antwoord.

– Oda van der Veen

5-stars

De samenwerking met Indiebolt is prima bevallen. Ze zijn snel en servicegericht . Ik ben ontzettend blij dat ik nu een professionele website heb met vele extra’s die bovendien scherp geprijsd is. Een echte aanrader dus!

– Diliana Kroes

4-stars

Ik heb de samenwerking met Indiebolt als professioneel, ongecompliceerd en strak ervaren. Door een goed voorbereid proces verloopt de uitvoering bijna foutloos. Ook kleine ‘extra’s’ en additionele wensen worden prompt omgezet. Voor wie een standaardiseerde maar toch functionele en moderne website wil zeker aan te bevelen.

– Marie Moeskers

5-stars

Prima werk verricht en snel antwoord bij vragen. Ik ben zeer tevreden.

– Lennert Noomen

5-stars

Een goed product, duidelijke instructies en afspraak is afspraak. Kortom goede dienstverlening en een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

– Mario van Moorselaar

5-stars

Het eerste mailtje aan Indiebolt was amper de deur uit na mijn zoektocht naar een geschikte websitebouwer of ik kreeg een mailtje terug en enkele seconden later een duidelijke offerte. Sinds gisteren is de site in de lucht, daarnet heb ik eens even voorzichtig in de krochten ervan gekeken via het beheersysteem. Goed werk! En aan publieks zijde precies wat ik wil! Indiebolt is zeker een aanrader als u opzoek bent naar een goede websitebouwer!

– David Zoutewelle

5-stars

Wij hebben onze website laten maken via Indiebolt. We zijn erg tevreden met de resultaten en de snelle service!

– Yasmina van Genderen

5-stars

Plezierig samenwerken met Indiebolt! Ze denken mee, en zijn flexibel. Het proces van een nieuwe website en huisstijl maken is prima verlopen!

– Monika Steeman

4-stars

Bedankt voor het maken van mijn website het ziet er prachtig uit compliment. Nog de beste wensen en veel gezondheid.

– Julien Zwier

5-stars

Indiebolt is een zeer deskundige website maker. Ze beschikken namelijk over de kennis en creativiteit om een mooie en aansprekende website te bouwen. Daarnaast is de service heel snel, ze zijn klantvriendelijk en professioneel. Ten slotte hebben ze een goede prijs kwaliteit verhouding. Al met al een echte aanrader!

– Kimberly Roerdink

5-stars

Toppertjes! Super service, lekker snel antwoord op je vragen, heerlijk om mee te werken.

– Julia Kleinveld

5-stars

De samenwerking met Indiebolt is prettig en informeel. Ik zal ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk. Ze hebben ons een perfecte site geleverd!

– Bennie Hansen

4-stars

De samenwerking met Indiebolt is ons erg goed bevallen. We hebben twee websites laten bouwen en zijn daar uitermate tevreden over. Vragen werden snel en vakkundig beantwoord. Bovendien waren ze geduldig en konden ze zaken ook aan iemand met weinig verstand van zaken duidelijk uitleggen. De websites zijn naar volle tevredenheid opgeleverd en bovendien binnen de afgesproken tijd. Al met al een fijne samenwerking!

– Carolina Veth

5-stars

We zijn zeer tevreden over de samenwerking en uitvoering van Indiebolt. We beschikken nu over een professionele en overzichtelijke site. Tevens heeft Indiebolt onze logo vernieuwd en ook hierover zijn we zeer tevreden. Men is duidelijke en correct! Top!

– Jessy Simonse

5-stars

De samenwerking met Indiebolt is ons prima bevallen. Alles goed en snel geregeld voor een aantrekkelijke prijs. Zeker een aanrader!

– Jaidy Brockhoff

Plaats ook een beoordeling!

Wij doen erg ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij horen graag hoe u onze samenwerking bevonden heeft. U kunt via het onderstaande formulier een beoordeling op deze pagina plaatsen.