Skip to main content

Onderhoudscontract

Altijd verzekerd van een goed werkende website die helemaal up-to-date is

Geen tijd of zin,

om uw website te onderhouden?

Laat dit door ons doen.

Omdat veel ondernemers geen tijd of zin hebben om hun website te onderhouden en zich liever op hun producten of diensten richten. Bieden wij een onderhoudscontract aan. Hiermee houdt u de zorgen van uw website uitbesteed en bent u altijd verzekerd van een goed werkende website die helemaal up-to-date is. Voor slechts € 39,- per maand reserveert u bij ons maximaal 3 uur per maand. Deze kunt u vervolgens voor verschillende taken inzetten, van het toevoegen of wijzigen van teksten en afbeeldingen, tot het uitbreiden van pagina’s en functionaliteiten. U geeft ons simpel weg de wijzigingen en wensen door en wij zorgen ervoor dat uw website binnen 2 werkdagen aangepast wordt.

Wilt u de website inhoud toch zelf onderhouden? Dan kunt u ook alleen kiezen voor ons Non-stop online pakket. In ons hosting pakket zit het essentiële gedeelte van het website onderhoud zoals de updates, back-ups en support die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw website altijd perfect blijft werken al gratis inbegrepen zit. Dan hoeft u zich alleen te concentreren op het aanpassen van de website inhoud. Dit is gelukkig heel simpel, doordat u alle inhoud kunt aanpassen met het CMS WordPress. Om u hiermee nog extra te helpen krijgt u toegang tot ons informatie centrum, waarin u diverse handleidingen en tutorials kunt vinden over het aanpassen van uw website. 

Een perfect werkende website krijgt u altijd bij Indiebolt. Het is alleen de vraag of u de website inhoud zelf wilt aanpassen of dat u zich liever op uw producten en diensten concentreert en de website volledig uitbesteed en ook de inhoud door Indiebolt laat aanpassen.  

Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een actuele website en een consistente vormgeving.

Altijd up-to-date
De informatie op uw website is altijd up-to-date. De nieuwe informatie die u aan ons doorgeeft, wordt binnen 2 werkdagen op uw website geplaatst.

Ontzorgd
U hoeft de gegevens en de werking van de website niet zelf te onthouden, dit doen wij voor u. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd een goed werkende website heeft.

Veilig en beter gevonden
Door het up to date houden van de website blijft uw website veilig en goed werken en wordt u beter gevonden door zoekmachines.

Voordelig
Met het onderhoudscontract bieden wij u de mogelijkheid om met lagere tarieven te werken wat u weer een besparing oplevert.

Met het onderhoudscontract

reserveert u 3 uur per maand,

die u voor de onderstaande taken kunt inzetten.

Hieronder staat een lijst met de ingegrepen taken bij het onderhoudscontract. Heeft u vragen over het onderhoudscontract? Neem dan gerust contact met ons op.

Het wijzigen en toevoegen van teksten en afbeeldingen

Inbegrepen (€0,-)

Op maat maken/retoucheren van afbeeldingen

Inbegrepen (€0,-)

Implementeren van simpele modules

Inbegrepen (€0,-)

Het wijzigen en toevoegen van nieuwe banners/reclame

Inbegrepen (€0,-)

Technische hulp m.b.t de website/CMS/Social Media

Inbegrepen (€0,-)

Het maken en terugzetten van backups

Inbegrepen (€0,-)

Maandelijkse updates van WordPress, template en plugins

Inbegrepen (€0,-)

Het optimaliseren en draaiend houden van de website

Inbegrepen (€0,-)

Het oplossen van problemen die zich voordoen

Inbegrepen (€0,-)

Voor een onderhoudscontract met 3 uur betaald u per maand slechts:

€ 39,-

MEER DAN 80+ TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Interesse? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN