Skip to main content

Brochures

Vraag aandacht voor uw producten & diensten

Introduceer potentiële klanten

tot uw bedrijf, met een 

prachtige brochure.

In de afgelopen jaren hebben organisaties steeds meer mogelijkheden gekregen met betrekking tot hun marketing. Hoe handig en doeltreffend deze middelen ook zijn, om tot een volledige optimalisatie van uw marketing te komen is een juist samenspel tussen nieuwe en traditionele marketingmiddelen absoluut noodzakelijk.

Voor veel mensen zijn brochures de introductie tot uw organisatie. Indiebolt is met haar expertise dan ook de aangewezen partner als het aankomt op de vormgeving van uw brochures. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden, de wensen en de doelen. Wij dragen er zorg voor dat uw brochures zowel qua vormgeving als inhoudelijk passend zijn in uw overkoepelende marketing.

Bij het maken van een brochure komt er veel kijken. Om deze reden kunt u dit het beste laten verzorgen door een professional die er verstand van heeft. U heeft een opmaakprogramma nodig waar u de brochure in samenstelt en iemand met verstand van drukwerk, mogelijkheden en papiersoorten. Met onze jarenlange ervaring in het opmaken van brochures verzorgen wij niet alleen voor de opmaak van uw brochure, maar zorg wij er ook voor dat uw brochure mooi uit de verf komt (letterlijk en figuurlijk).

Met de door ons ontwikkelde brochures scoort u!

Op maat gemaakt
Al onze ontwerpen worden voor u op maat gemaakt, we beginnen het ontwerpen vanaf een leeg vlak. Hierdoor weet u zeker dat u een uniek ontwerp ontvangt wat speciaal voor u ontworpen is.

Snelle levertijd
Omdat u het ontwerp natuurlijk zo snel wilt gebruiken, zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen al het eerste ontwerp ontvangt. Hierop kunt u dan feedback geven, zodat wij uw ontwerp volledig naar uw wensen kunnen aanpassen.

Zelf eigenaar
Bij oplevering krijgt u alle bronbestanden toegestuurd, waardoor u gelijk de eigenaar wordt van alle ontwerpen wordt, zodat u deze gemakkelijk en wijzigen of laten drukken bij een drukkerij.

Altijd tevreden
U betaalt bij ons pas achteraf, nadat u aangegeven heeft 100% tevreden te zijn met het geleverde werk. Wij gaan door met werken tot dat u zegt dat het ontwerp ‘’perfect’’ is.

Veel verschillende producten,

allemaal scherp geprijsd.

Hieronder vind u een prijzenlijst voor de verschillende grafische diensten die wij aanbieden. Mocht u een wens hebben die er niet bijstaat, dan kun u altijd contact met ons opnemen en wellicht kunnen wij u toch verder helpen.

Professioneel logo ontwerp, het gezicht van uw onderneming

Slechts (€69,-)

Huisstijl ontwerp, visitekaartje, briefpapier en een enveloppe.

Slechts (€129,-)

Professioneel visitekaart ontwerp, laat een goede indruk achter

Slechts (€49,-)

Brochure ontwerp, het perfecte marketingmiddel

Slechts (€199,-)

Flyer ontwerp, een korte maar krachtige boodschap

Slechts (€149,-)
MEER DAN 80+ TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Interesse? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN