Skip to main content

Beter gevonden (SEO)

Hoger in Google door zoekmachine optimalisatie

Beter gevonden,

hoger in Google

en meer bezoekers.

U heeft een fantastische website opgeleverd gekregen, maar wat nu… U wilt uw trots niet onder stoelen of banken schuiven en heel de wereld laten weten dat uw website online te vinden is. Natuurlijk, u kunt gebruiken maken van uw kennissen en familie om het nieuws te verspreiden, maar u wilt het liefst dat heel Nederland of (beter nog) heel de wereld van uw website af weet. Met andere woorden, u wilt dat uw website hoger in Google gaat scoren!

Als u een nieuwe domeinnaam heeft geregistreerd, begint u volgens bij Google onderaan de ladder, uw website is te vinden op de laatste pagina’s van Google. Naarmate uw website langer online staat en bezoekers uw website weten te vinden door middel van links naar uw website of zoekwoorden in Google, zal uw website beetje bij beetje hoger scoren.

Gelukkig kan dit proces versneld worden! De oplossing is zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization) en in normaal Nederlands ‘hoger in Google scoren’. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces waarbij uw website dusdanig wordt ingericht waardoor u hoger in Google zal scoren. Door rekening te houden met (let op! een aantal vaktermen) title tags, keywords, meta descriptions, headings en de manier waarop uw content geschreven is kan uw website een enorme boost krijgen in de zoekresultaten!

Met bovenstaande in ons achterhoofd gaan we uw gehele website bij langs, van uw homepage tot onderliggende pagina’s. Indiebolt zorgt ervoor dat uw website een sterk fundament heeft om hoger in Google te scoren én groeit in de zoekresultaten. 

Meer bezoekers
Door SEO neemt het aantal bezoekers op uw website toe. We zorgen er namelijk voor dat uw website beter te vinden wordt op zoekmachines.

Bespaar geld
SEO zorgt ervoor dat uw website hoog in Google staat, zonder dat uw advertenties hoeft te kopen. Dit is een stuk goedkoper dan betaalde advertenties.

Langdurig effect
Voor bezoekers die u krijgt via zoekmachines betaald u niets en pagina’s die hoog in zoekmachines staan blijven bezoekers opleveren. Dit geeft dus voordeel op langere termijn.

Juiste bezoekers
Door SEO levert u de informatie aan de doelgroep die gericht opzoek is naar uw diensten en producten. Dit maakt SEO dus erg efficiënt!

Beter gevonden door ons

complete SEO pakket,

voor slecht eenmalig €149,-.

Alle website die wij maken zijn uiteraard technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat de techniek aan alle randvoorwaarden voldoet zodat uw website goed geindexeerd en gevonden kan worden. Maar de grote vraag is altijd: “op welk(e) trefwoord(en)?”. En daar begint het ook meteen wat moeilijker te worden. Standaard wordt uw website goed gevonden op uw bedrijfsnaam, domeinnaam en enkele longtail trefwoorden die in uw teksten voorkomen…maar uw wilt meer… Hieronder staat een lijst met de stappen die wij ondernemen om uw website te optimaliseren, wanneer u kiest voor het beter gevonden pakket.

Content en concurrentieanalyse

Inbegrepen (€0,-)

Trefwoord analyse, 

Inbegrepen (€0,-)

Aanmelding bij zoekmachines, 

Inbegrepen (€0,-)

Aanmelding bij Google business, 

Inbegrepen (€0,-)

Optimaliseren van foto’s en afbeelding,

Inbegrepen (€0,-)

Optimaliseren van Onpage content

Inbegrepen (€0,-)

Meta title en metadescription schrijven

Inbegrepen (€0,-)

Linkbuilding

Inbegrepen (€0,-)

XML Sitemap & Pinglijst aanmaken

Inbegrepen (€0,-)

Integratie Google Search Console

Inbegrepen (€0,-)

Integratie Google Analytics voor bezoekersstatistieken

Inbegrepen (€0,-)

Eenmalige kosten voor het beter gevonden (SEO) pakket:

€ 149,-

MEER DAN 80+ TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Interesse? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN