Skip to main content

Huisstijl

De uitstraling van uw bedrijf

Volledige huisstijl,

voordelig en passend

bij uw bedrijf.

Een goed verzorgde huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf, of u een lokale kapper bent of een wereldwijde speler. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van u krijgt! Door middel van een beeldmerk en een bijpassende huisstijl dragen wij een samenhangende boodschap over die onmiddellijk herkenbaar is. Of het nu gaat om bestaande klanten of potentiële, uw boodschap wordt eenduidig herkend.

Uw identiteit is de kern van uw bedrijf. Indiebolt begrijpt het belang van een sterk ontwikkelde visuele vormgeving die u organisatie haar eigen plaats geeft, waardoor u zich kunt afzetten tegenover je concurrentieSamen met u kijken wij naar wat uw specifieke wensen zijn m.b.t het ontwikkelen van uw huisstijl en bijpassende logo’s. Welke indruk wilt u afgeven, zakelijk of juist speels? Welke kleurstelling is de juiste voor u? Het creëren van een huisstijl kent zowel mogelijkheden als valkuilen. Indiebolt beschikt over de expertise en ervaring om in dit proces in overleg met u tot een passend resultaat te komen. Het gaat er natuurlijk om dat uw klanten u in één enkele oogopslag, door middel van uw logo’s en huisstijl, herkennen. De boodschap die daarbij overgebracht wordt moet gelijk direct uw waarden weerspiegelen.

In tegenstelling tot vele andere aanbieders van huisstijl pakketten bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf uw drukker uit te zoeken. Andere partijen drijven onnodig de prijs op door bij hun favoriete drukker uw huisstijl te laten drukken. Als u bij Indiebolt uw huisstijl laat ontwerpen, zorgen wij ervoor dat uw huisstijl wordt opgeleverd zodat u deze één op één kunt aanleveren bij een drukker van uw keuze!

Met de door Indiebolt ontwikkelde huisstijl en logo’s behaald u goud!

Op maat gemaakt
Al onze ontwerpen worden voor u op maat gemaakt, we beginnen het ontwerpen vanaf een leeg vlak. Hierdoor weet u zeker dat u een uniek ontwerp ontvangt wat speciaal voor u ontworpen is.

Snelle levertijd
Omdat u het ontwerp natuurlijk zo snel wilt gebruiken, zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen al het eerste ontwerp ontvangt. Hierop kunt u dan feedback geven, zodat wij uw ontwerp volledig naar uw wensen kunnen aanpassen.

Zelf eigenaar
Bij oplevering krijgt u alle bronbestanden toegestuurd, waardoor u gelijk de eigenaar wordt van alle ontwerpen wordt, zodat u deze gemakkelijk en wijzigen of laten drukken bij een drukkerij.

Altijd tevreden
U betaalt bij ons pas achteraf, nadat u aangegeven heeft 100% tevreden te zijn met het geleverde werk. Wij gaan door met werken tot dat u zegt dat het ontwerp ‘’perfect’’ is.

Veel verschillende producten,

allemaal scherp geprijsd.

Hieronder vind u een prijzenlijst voor de verschillende grafische diensten die wij aanbieden. Mocht u een wens hebben die er niet bijstaat, dan kun u altijd contact met ons opnemen en wellicht kunnen wij u toch verder helpen.

Professioneel logo ontwerp, het gezicht van uw onderneming

Slechts (€69,-)

Huisstijl ontwerp, visitekaartje, briefpapier en een enveloppe.

Slechts (€129,-)

Professioneel visitekaart ontwerp, laat een goede indruk achter

Slechts (€49,-)

Brochure ontwerp, het perfecte marketingmiddel

Slechts (€199,-)

Flyer ontwerp, een korte maar krachtige boodschap

Slechts (€149,-)
MEER DAN 80+ TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Interesse? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN