Skip to main content

Flyers

Uw producten & diensten uitgelicht in stijl

Breng uw boodschap

duidelijk over, met een

prachtige flyer.

Om tot een volledige optimalisatie van u marketing te komen is het nodig om alle gelegenheden die u tot uw beschikking heeft te benutten. Evenementen zoals festivals, concerten, en dergelijke als wel het dagelijkse keven op straat zijn uitgelezen momenten om uw naamsbekendheid te vergroten. Flyers zijn het middel om dit doel te bereiken. Indiebolt is ook hierin ook uw “go to” partner.

Een flyer is een ideale uiting om een korte boodschap over te brengen, bijvoorbeeld de aankondiging van een event of de introductie van uw bedrijf. Een flyer laten maken kan op verschillende formaten, van A6 tot A3, waarbij A5 en oversized A5 de meest gangbare formaten zijn.

Flyers kunnen een sterk middel zijn in uw marketing campagne, mits ze goed zijn toegepast. Indiebolt weet hoe! Het begint met een sterk design, en dan volgt de strategie. Waar wilt u flyeren, wie wilt u bereiken, wanneer en hoe vaak wil u flyeren? Vragen die ogenschijnlijk eenvoudig lijken kunnen verborgen valkuilen bevatten. Indiebolt kent deze. Met onze ervaring en expertise weten wij de optimale benutting van uw flyer campagne te realiseren.

Indiebolt beschikt over alle middelen om uw flyers van begin tot einde te ontwikkelen. Van design tot het daadwerkelijke uitdelen op straat, bij ons bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om fotografie, het design, het daadwerkelijke drukwerk, dit alles onder één dak. Zo kunt u met alle vragen bij één persoon terecht, dit schept duidelijkheid en werkt wel zo efficiënt. Met de door ons ontwikkelde flyers bereikt u  uw doelgroep, u onderscheidt uw van de concurrentie en je optimaliseert je marketing.

Een pakkend design, sterk drukwerk, doeltreffende distributie. Ook met flyers helpt Indiebolt u scoren.

Op maat gemaakt
Al onze ontwerpen worden voor u op maat gemaakt, we beginnen het ontwerpen vanaf een leeg vlak. Hierdoor weet u zeker dat u een uniek ontwerp ontvangt wat speciaal voor u ontworpen is.

Snelle levertijd
Omdat u het ontwerp natuurlijk zo snel wilt gebruiken, zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen al het eerste ontwerp ontvangt. Hierop kunt u dan feedback geven, zodat wij uw ontwerp volledig naar uw wensen kunnen aanpassen.

Zelf eigenaar
Bij oplevering krijgt u alle bronbestanden toegestuurd, waardoor u gelijk de eigenaar wordt van alle ontwerpen wordt, zodat u deze gemakkelijk en wijzigen of laten drukken bij een drukkerij.

Altijd tevreden
U betaalt bij ons pas achteraf, nadat u aangegeven heeft 100% tevreden te zijn met het geleverde werk. Wij gaan door met werken tot dat u zegt dat het ontwerp ‘’perfect’’ is.

Veel verschillende producten,

allemaal scherp geprijsd.

Hieronder vind u een prijzenlijst voor de verschillende grafische diensten die wij aanbieden. Mocht u een wens hebben die er niet bijstaat, dan kun u altijd contact met ons opnemen en wellicht kunnen wij u toch verder helpen.

Professioneel logo ontwerp, het gezicht van uw onderneming

Slechts (€69,-)

Huisstijl ontwerp, visitekaartje, briefpapier en een enveloppe.

Slechts (€129,-)

Professioneel visitekaart ontwerp, laat een goede indruk achter

Slechts (€49,-)

Brochure ontwerp, het perfecte marketingmiddel

Slechts (€199,-)

Flyer ontwerp, een korte maar krachtige boodschap

Slechts (€149,-)
MEER DAN 80+ TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Interesse? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN