Skip to main content

Non-stop online

Nooit meer offline door onze Non-stop online service

Snel, betrouwbaar,

veilig en betaalbaar

Bij onze Non-stop online service krijgt u niet alleen een razendsnelle en veilige server met een gratis SSL certificaat, maar ook zorgen wij ervoor dat uw website altijd online is (vandaar Non-stop online). Er worden periodieke technische updates uitgevoerd om uw website veilig en goed draaiend te houden. We maken daarnaast elke dag een back-up van u hele website, mocht er een keer iets fout gaan, dan kunnen wij uw website eenvoudig terugzetten. Ook verzorgen wij voor een domeinnaam, hosting, e-mail en staan we u elke werkdag te woord voor service en ondersteuning. Hiermee garanderen we een perfect, stabiele en veilige site, waar u geen zorgen aan heeft.

U kunt nog zo’n mooie website hebben, maar de pagina’s, inclusief alle plaatjes en eventuele video’s, moeten wel betrouwbaar online staan en snel aan de gebruiker worden getoond als die daarom vraagt. Als uw website te vaak niet bereikbaar is, of te langzaam reageert, zullen bezoekers afhaken en komen ze bij de concurrentie terecht.

Bij ons wordt gegarandeerd dat uw website betrouwbaar zal functioneren en in de lucht zal blijven, en met voldoende snelheid de pagina’s aan de gebruiker toont. Daarnaast garanderen we 99,9% up-time, hierdoor bent u ervan verzekerd dat er (eigenlijk) nooit iets mis gaat en uw website en deze altijd betrouwbaar online blijft en snel functioneert. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan staat ons team staat altijd paraat om direct in te grijpen, wat dat betreft zijn wij duurlopers en hebben wij geen 9 tot 5-mentaliteit. Het online houden en het goed laten functioneren van uw website heeft onze hoogste prioriteit.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de inhoud door ons te laten beheren. Dan voegen wij uw content aan de website toe, zodat u zelf alleen maar de teksten en afbeeldingen hoeft aan te leveren. Kijk voor meer informatie hierover bij onderhoudscontract. U kunt dit natuurlijk ook zelf doen. De websites die wij maken worden zo gemaakt dat u ook zelf gemakkelijk dingen kunt toevoegen of wijzigen aan de site, zoals pagina’s, afbeeldingen, blogberichten of webshop artikelen en nog veel meer.

Kies voor een hosting bij Indiebolt en wees ervan verzekerd dat uw website non-stop online is!

Gratis domeinnaam
Wanneer u kiest voor de Non-stop online service van Indiebolt, krijgt u er van ons een gratis .nl domeinaam bij.

Razendsnelle servers
Door onze SSD servers laad en reageert uw website razendsnel, en met onze 99,9% uptime garantie kunt u er zeker van zijn dat u website altijd bereikbaar is.

Slimme beveiliging
Een gratis SSL certificaat en onze uitstekend beveiligde servers zorgen ervoor dat uw website en uw bezoekers altijd goed beveiligd zijn.

Heel veel e-mail
U kunt bij ons tot wel 50 e-mail adressen gratis koppelen aan uw domeinnaam. U kunt bijvoorbeeld info@uwdomeinnaam.nl registreren en/of uwnaam@uwdomeinnaam.nl

Dagelijkse back-ups
Wij maken dagelijks een back-up van uw hele website. Wanneer er onverhoopt iets mis gaat dan kunnen wij altijd uw website herstellen. Een geruststellend feit én u heeft er zelf geen omkijken naar.

Service & Support
Mocht u ooit een keer tegen problemen aanlopen of er gewoon even niet uitkomen, ondanks onze uitgebreide handleidingen. Dan kunt u ons altijd gratis om hulp vragen, wij zullen dan binnen 24 uur met een oplossing of een antwoord komen.

De nieuwste updates
Om ervoor te zorgen dat uw website altijd blijft functioneren en geen beveiligingsrisico’s loop is het belangrijk om de nieuwste updates te installeren. Wij zorgen voor de nieuwste updates zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Met onze Non-stop online service betaald u

slechts €15,- per maand voor de domeinnaam,

hosting, back-ups, updates en support van uw website.

U krijgt een compleet servicepakket waarmee wij garanderen dat uw website altijd online staat en u zich nergens druk om hoeft te maken. Hieronder staat wat u precies krijgt wanneer u kiest voor deze service. Wij kunnen ook de website voor u onderhouden, zodat u zich op uw bedrijf kan concentreren. Zie hiervoor ons onderhoudscontract.

Razendsnelle laadtijden, door onze snelle SSD servers

Inbegrepen (€0,-)

Een gratis .nl domeinnaam, om aan uw website te koppelen

Inbegrepen (€0,-)

Gratis SSL certificaat, voor betere beveiliging

Inbegrepen (€0,-)

Periodieke technische updates, zodat uw website altijd blijft werken en beveiligd is

Inbegrepen (€0,-)

Dagelijkse back-ups, mocht er een keer iets misgaan dan is het zo weer hersteld

Inbegrepen (€0,-)

Onbeperkte service en support, u kunt ons altijd om hulp vragen

Inbegrepen (€0,-)

Nederlandstalige handleidingen, zodat u zelf eenvoudig uw website kan beheren

Inbegrepen (€0,-)

Tot wel 50 e-mailadressen, gekoppeld aan uw domeinnaam

Inbegrepen (€0,-)

8GB webruimte, zodat u genoeg ruimte heeft voor uw website

Inbegrepen (€0,-)

100GB dataverkeer, zodat u altijd genoeg heeft

Inbegrepen (€0,-)

Een perfect werkende website die non-stop online is en uitstekende service!

Inbegrepen (€0,-)

Maandelijks kosten voor de Non-stop online service:

€ 15,-

Daarnaast betaald u slechts € 395 voor het meest complete website pakket van nederland.
(Wanneer u kies voor het All-in-one website pakket van Indiebolt.)

MEER DAN 80+ TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Interesse? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN