Skip to main content

Veelgestelde vragen

Kosten

Zitten er nog maandelijkse kosten aan de website verbonden?

Ja. U betaalt eenmalig de prijs van het gekozen website pakket, bijvoorbeeld €349,- voor de bouw van de website. Daarnaast heeft u een hosting en een domeinnaam nodig. U kunt ervoor kiezen voor ons Non-stop online service, dan betaald u maandelijks een laag tarief van €10,- p/m voor de service, updates, back-ups, domeinnaam, hosting, e-mailadressen en de onbeperkte ondersteuning die u krijgt. Verder betaald u helemaal niks!

Met onze Non-stop online service voor € 10,- p/m zijn wij een van de goedkoopste van Nederland

Wat als ik (later) meer pagina's wil dan in het pakket zitten?

U kunt een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken. Wanneer wij de website bouwen vullen wij 5 pagina’s voor u en daarna kunt u bij oplevering zelf onbeperkt uitbreiden.

Betaling

Wanneer moet ik betalen?

Achteraf. U krijgt van ons bij aflevering een factuur, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen zijn exclusief btw. aangezien u als ondernemer de btw natuurlijk niet hoeft te betalen.

Kan ik de factuur ook met Ideal of Paypal betalen?

Ja, de factuur die u achteraf van ons via e-mail ontvangt is ook doormiddel van iDeal en PayPal te betalen. Onderaan de factuur ziet u de “betaal met iDeal” en “betaal met PayPal” knop.

CMS Beheersysteem

Welk CMS krijg ik bij mijn website?

Wij bouwen onze website’s met het populaire CMS WordPress. Dit is het makkelijkste, veiligste en meest flexibele systeem om professionele website mee te maken.

Is het gemakkelijk om de website aan te passen met het CMS?

Ja, tot nu toe lukt het al onze klanten zonder al te veel moeite om zijn website zelf te beheren. Daarnaast krijgt u toegang tot onze uitgebreide handleidingen en kunt u ons altijd mailen wanneer u een vraag heeft.

Wat kan ik allemaal aanpassen?

Bijna alles! U kunt pagina’s aanmaken, teksten plaatsen en aanpassen, afbeeldingen vervangen, menuknoppen aanmaken, links maken, video’s plaatsen etc etc.

Ik ben niet zo handig met computers, kan ik de website door jullie laten onderhouden?

Natuurlijk, wij beiden ons voordelige onderhoudscontract aan, hierbij onderhouden wij uw website. U hoeft alleen de wijzigingen aan ons door te geven via het klantenpaneel of via de mail en dan passen wij de website aan.

Kan de website later worden uitgebreid?

Ja, dat is geen probleem. Achteraf kunnen wij nog allerlei mogelijkheden toevoegen.

Zoekmachines & vindbaarheid

Wordt mijn website goed gevonden?

Ja, hij wordt zeker gevonden. Hoe hoog u gaat scoren is afhankelijk van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van uw website goed zijn ingericht en dat de site zoekmachinevriendelijk is. Daarnaast kunt u er nog voor kiezen om uw website door ons voor zoekmachines te laten optimaliseren. Waardoor uw uitstekend gevonden kan worden. U kunt de zoekmachine optimalisatie ook zelf doen.

Melden jullie mijn website aan bij Google?

Ja. Uw nieuwe website melden we aan bij alle zoekmachines.

Kan ik de website zelf zoekmachine optimaliseren?

Jazeker, we geven u een handleiding waarin precies uitgelegd staat hoe u de website voor zoekmachines optimaliseert.

Kan ik mijn bezoekers statistieken bekijken?

Ja, als u een gratis account bij Google analytics heeft, koppelen wij uw website hieraan. Vervolgens kunt u alle bezoekersgegevens in Google analytics bekijken.

Kwaliteit & veiligheid

Waarom voor Indiebolt kiezen?

Een website bouwen is niet zo moeilijk. Dat kan zelfs gratis. Maar ervoor zorgen dat de website snel, foutloos en vindbaar is, is een heel ander verhaal. Daar heb je een professioneel bureau voor nodig.

Wij zorgen niet alleen voor een technisch perfecte website, maar onze vormgevers maken er echt iets moois van en onze seo experts zorgen ervoor dat u website ook echt gevonden wordt.

Daarnaast staan wij elke werkdag vroeg op om de e-mail te beantwoorden als u een vraag heeft over het beheersysteem of de e-mailinstellingen.

En dat allemaal voor zeer scherpe tarieven.

Kan mijn website gehacked worden?

Ja. Net als de websites van Sony, de NSA en FBI kunnen professionele hackers vast ook jouw site wel hacken als ze hun best doen, want tegen de geheime professionele Chinese en Russische hackers is geen kruid opgewassen. Maar zolang je geen ruzie maakt met deze jongens is de kans nihil dat je site gehacked wordt. Wij updaten uw website namelijk altijd met de laatste beveiligingsupdates en ook onze server is voorzien van strenge beveiliging.

Hosting & domeinnaam

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam (ook wel domein) is een naam die verwijst naar een locatie op het internet. Hij bestaat uit een unieke naam en een extensie (bijvoorbeeld .nl). Uw domeinnaam is het onderdeel van uw internetadres dat na www. komt, en achter het apenstaartje (@) van uw e-mailadres staat.

Wat is hosting en heb ik dit nodig?

Webhosting is een dienst waarbij u gebruik maakt van een server voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. U heeft een webhosting nodig om uw website op te zetten.

Ik heb al een domeinnaam en e-mailadres kan ik deze gebruiken?

Geen probleem. Wij verhuizen uw domeinnaam naar onze hosting. U krijgt van ons nieuwe instellingen voor uw e-mail. Uw e-mailadres kunt u gewoon blijven gebruiken.

Ben ik verplicht om bij jullie te hosten?

Nee. Maar we raden het wel sterk aan vanwege de veiligheid en service, als u een hosting bij ons neemt dan kunnen wij u namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden.

E-mail

Kan ik mijn huidige e-mailadressen behouden?

Uiteraard, nadat we uw domeinnaam hebben verhuisd maken we de e-mailadressen aan die u wilt gebruiken. Dat kunnen dus ook de e-mailadressen zijn die u nu al gebruikt. het enige wat u dan even moet aanpassen, zijn de servergegevens in uw mailprogramma.

Hoe kan ik de e-mail adressen gebruiken?

U kunt de email gebruiken als POP of IMAP. Hierdoor kunt u de mail instellen op alle populaire programma’s als Outlook, Thunderbird, etc, maar ook bijvoorbeeld op uw mobiele telefoon. Daarnaast kunt u de mail altijd lezen en beantwoorden via een internetbrowser.

Kan ik office 365 of google apps gebruiken?

Ja, geen probleem. Veel van onze klanten gebruiken Office365 of Google Apps for work. We stellen alles voor u in, zodat de mail rechtstreeks naar uw cloudomgeving gaat.

Layout en vormgeving

Wordt de website in mijn eigen huisstijl opgemaakt?

Ja, dat doen wij voor u aan de hand van de aangeleverde logokleuren. de website wordt geheel in uw huisstijl opgemaakt.

Is mijn website goed te bekijken op mobiele apparaten?

Ja, uw website wordt met een responsieve design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten.

Ik heb nu al een website, kunnen jullie de inhoud overnemen?

Ja, we kunnen de huidige teksten en afbeeldingen gebruiken voor een website van Indiebolt. U dient dan wel een nieuwe website door ons te laten maken op basis van één van de succesvol bewezen indelingen. U kunt de domeinnaam uiteraard gewoon behouden.

Ik heb geen mooie foto's, wat nu?

Geen probleem! Als enige aanbieder bieden wij bij ons all-in-ine pakket gratis professionele foto’s aan. Deze selecteren en bestellen we voor u  op basis van de teksten die u heeft gestuurd. Ook bewerken we ze indien nodig voordat we ze op de website plaatsen.

Werkwijze

Hoe gaan we dit traject aanpakken?

Heel makkelijk!

Eerst vraagt u een vrijblijvende offerte aan

1. Na akkoord nemen we contact op om het design te bespreken
2. U krijgt een aanleverformulier waarmee u makkelijk de pagina’s, afbeeldingen, teksten en overige inhoud bij ons kan aanleveren.
3. Aan de hand van de kleuren van uw logo maken wij het design op in uw huisstijl.
4. Wij bouwen de website, menu’s en alle pagina’s en gebruiken daarvoor de aangeleverde teksten en afbeeldingen. U krijgt een volledig complete website.
5. Vervolgend krijgt u een link waarmee u de website kan beoordelen
6. Na akkoord lanceren we de website en ontvangt u de handleidingen en de factuur.

Hoe lang duurt het bouwen van mijn website?

Na het aanleveren van je teksten en afbeeldingen rekenen wij slechts 1 week levertijd

Moet ik langskomen of komt er iemand bij mij langs?

Nee hoor, dat is niet nodig. Door onze effectieve werkwijze kunt u de wensen eenvoudig aangeven via ons makkelijke aanleverformulier. Daarnaast overleggen we waar nodig via telefoon en e-mail.

Staat uw vraag er niet tussen?

Uiteraard heeft u veel vragen over ons aanbod en wilt u precies weten wat u van ons krijgt. Daarom hebben wij hierboven geprobeerd zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Deze lijst hebben we opgesteld aan de hand van de vragen die we de afgelopen jaren hebben binnengekregen. Staat uw vraag er niet tussen? Vul het formulier hiernaast in en we zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!