Skip to main content

Visitekaartjes

Verstrek uw gegevens in stijl

Overtuig potentiële klanten,

met een professioneel

visitekaartje op maat.

Een visitekaartje is dé manier om uw gegevens bij een potentiële klant achter te laten. Heeft u geen visitekaartje om achter te laten? Gemiste kans! Als u een visitekaartje af kunt geven heeft de ontvanger altijd een moment dat hij/zij uw kaartje weer tegenkomt. Valt uw kaartje op in positieve zin? Dan liggen uw kansen voor de opdracht vanzelfsprekend hoger.

Stel maar eens voor: u heeft van twee webdesigners een visitekaartje ontvangen inzake een website laten maken. In uw ene hand heeft u een visitekaartje dat in vijf minuten lijkt te zijn ontworpen in Word en in uw andere hand heeft u een stijlvol, kleurrijk vormgegeven visitekaartje wat direct uitnodigt. Welke webdesigner krijgt de opdracht?

U kúnt ervoor kiezen om uw visitekaartjes zelf te maken of een dertien in een dozijn sjabloon te gebruiken van drukwerk websites. Echter, een ondernemer die een hart voor de zaak heeft en de uitstraling richting (potentiële) klanten belangrijk vindt, kiest ervoor om zijn visitekaartjes te laten ontwerpen bij een specialist, een vakman.

Indiebolt is uw vakman!

Op maat gemaakt
Al onze ontwerpen worden voor u op maat gemaakt, we beginnen het ontwerpen vanaf een leeg vlak. Hierdoor weet u zeker dat u een uniek ontwerp ontvangt wat speciaal voor u ontworpen is.

Snelle levertijd
Omdat u het ontwerp natuurlijk zo snel wilt gebruiken, zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen al het eerste ontwerp ontvangt. Hierop kunt u dan feedback geven, zodat wij uw ontwerp volledig naar uw wensen kunnen aanpassen.

Zelf eigenaar
Bij oplevering krijgt u alle bronbestanden toegestuurd, waardoor u gelijk de eigenaar wordt van alle ontwerpen wordt, zodat u deze gemakkelijk en wijzigen of laten drukken bij een drukkerij.

Altijd tevreden
U betaalt bij ons pas achteraf, nadat u aangegeven heeft 100% tevreden te zijn met het geleverde werk. Wij gaan door met werken tot dat u zegt dat het ontwerp ‘’perfect’’ is.

Veel verschillende producten,

allemaal scherp geprijsd.

Hieronder vind u een prijzenlijst voor de verschillende grafische diensten die wij aanbieden. Mocht u een wens hebben die er niet bijstaat, dan kun u altijd contact met ons opnemen en wellicht kunnen wij u toch verder helpen.

Professioneel logo ontwerp, het gezicht van uw onderneming

Slechts (€69,-)

Huisstijl ontwerp, visitekaartje, briefpapier en een enveloppe.

Slechts (€129,-)

Professioneel visitekaart ontwerp, laat een goede indruk achter

Slechts (€49,-)

Brochure ontwerp, het perfecte marketingmiddel

Slechts (€199,-)

Flyer ontwerp, een korte maar krachtige boodschap

Slechts (€149,-)
MEER DAN 80+ TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Interesse? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN