Skip to main content

Onze werkwijze

Zo snel, professioneel en efficient mogelijk online!

We snappen dat u geen tijd hebt voor gedoe, als ondernemer bent u al druk genoeg met van alles en nog wat. Daarom verzorgen wij een complete website van A tot Z. Het enige dat we van u nodig hebben om de website te bouwen zijn de teksten en foto’s om de pagina’s mee te vullen en een goed logo.

Stap 1: Aanleverformulier invullen

Nadat u akkoord bent gegaan met ons voorstel, ontvangt u een link naar een gemakkelijk online aanleverformulier waarin u eenvoudig alle uw wensen, de gewenste functies, het ontwerp, uw social media pagina’s en de teksten voor de website kunt invullen.

Stap 2: Concept versie bouwen

Nadat u de teksten hebt aangeleverd nemen we telefonisch contact met u op om het gewenste design met u te bespreken. Samen met de webdesigner neemt u de designmogelijkheden door en bepaalt u samen welk design als uitgangspunt voor uw nieuwe website wordt gebruikt. Daarbij kunt u uiteraard aangeven wat voor soort foto’s en kleuren u in de website wilt terugzien. Met de teksten, het logo en fotomateriaal en uw input gaat we vervolgens aan de slag om de website exact te bouwen zoals u deze voor ogen hebt.

Stap 3: Evaluatie en controleronde

Uiteraard wilt u de website eerst goedkeuren voordat we hem definitief online zetten. Daarom ontvang u binnen een week een preview van uw nieuwe website. Deze preview is een volledig werkende versie van uw website. U kunt hiermee het complete design, de menustructuur en werking van alle functionaliteiten en modules testen. U kunt vervolgens nog feedback geven, zodat wij de website helemaal perfect kunnen maken.

raket lancering icon

 Stap 4: Lancering definitieve website

Nadat we eventuele correcties of wijzigingen op uw verzoek hebben doorgevoerd en u hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we uw website online. Hierbij koppelen we uw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website en stellen we indien nodig (nieuwe) e-mailadressen voor u in. Geen zorgen. Alles wordt voor u verzorgd.

Ook na de lancering blijven wij u helpen

Nadat uw website online is gezet ontvang u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord voor het beheersysteem. Hiermee kunt u vanaf elke PC of tablet op uw website inloggen en de inhoud aanpassen. Ook geven we u toegang tot ons informatie centrum waarop uw diverse handleiding kunt vinden over het CMS en het aanpassen van de website. Komt u er niet uit of heeft u gewoon even hulp nodig? Dan kunt u ons gratis om advies en/of hulp vragen via de chat, e-mail of telefoon.