Skip to main content

Hulp op afstand met Teamviewer

teamviewer logo

Bij sommige supportvragen is het handig als onze servicemedewerker u probleem met eigen ogen kunnen zien, of een handeling op uw computer voor u kunnen uitvoeren. Hiervoor gebruiken wij TeamViewer. Hiermee kunnen wij uw computer tijdelijk op afstand besturen.

Bent u hierin geïnteresseerd? Installeer TeamViewer dan alvast op uw computer, neem daarna contact op met onze klantenservice en geef aan dat u gebruik wilt maken van TeamViewer.

TeamViewer

Om uw computer op afstand te besturen gebruiken we TeamViewer. Dit programma brengt binnen enkele seconden een verbinding tot stand tussen uw computer en die van onze medewerker. Zo kan onze medewerker uw computer bedienen alsof hij er zelf voor zit. Download TeamViewer hieronder om onze medewerker tijdelijk toegang te geven tot uw computer.

TeamViewer voor Windows

Download TeamViewer voor Windows

TeamViewer voor Mac OS

Download TeamViewer voor Mac OS

Verbinding maken

Zodra u het programma start krijgt u een scherm te zien met twee belangrijke waarden:

  • Uw ID
  • Uw wachtwoord

Geef deze waarden door aan onze servicemedewerker. De servicemedewerker kan met behulp van deze waarden eenmalig inloggen op uw computer. Zodra hij de gewenste handeling heeft uitgevoerd, verbreekt de servicemedewerker de verbinding en kunt u TeamViewer afsluiten. Onze servicemedewerkers hebben dan geen toegang meer tot uw computer.

Opnieuw verbinding maken

Voor uw eigen veiligheid en privacy gebruiken we de verstrekte gegevens eenmalig. Bij een eventuele volgende sessie herhaald u de procedure en gebruikt u nieuwe gegevens.